4. Hazan Şiir Dinletisi Yapıldı

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Sivas Şubesi tarafından Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Aliya İzzetbegoviç’e ithaf edilen şiir dinletisinde Üniversitemiz öğrencileri, Türk edebiyatının önemli şairlerinin yazmış olduğu birbirinden farklı şiirler okudu.

Programa Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Sivas Şube Başkanı Alper Duran, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Erdoğan Tunç ve Üniversite öğrencileri katıldı.

Program Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Üniversite Sorumlusu Murat Bediroğlu’nun açış konuşmasıyla başlayan program, Necip Fazıl, Sezai Karakoç, Hüseyin Nihal Atsız, Attila İlhan gibi şairlerin şiirlerini okunması ile devam etti.

Program, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Sivas Şube Başkanı Alper Duran’ın öğrencilere hediye takdimiyle sona erdi.

Haber Tarihi : 03.12.2016