Beşiktaş Hayranı Hastaya Rıza Çalımbay’dan Sürpriz Ziyaret

Sivas’ın İmranlı İlçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’nda tedavi görmeye başlayan, her geçen gün iyiye giden Yusuf Özçelik (16), koyu bir Beşiktaş taraftarı.

 

Tedavi gördüğü odayı Beşiktaş formaları ile süsleyen Yusuf Özçelik, geçtiğimiz günlerde ilimizde oynanan Sivasspor Beşiktaş müsabakası öncesi Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan ile iletişime geçerek Beşiktaş forması istedi.

 

Gencin isteğini kırmayarak Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile iletişime geçen Üniversite Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Doğan, durumu anlatarak destek istedi.

 

Sivasspor Teknik Sorumlusu Rıza Çalımbay bu isteğe kayıtsız kalmayarak hem Beşiktaş hem de Sivasspor imzalı formaları alarak Yusuf Özçelik’i tedavi gördüğü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ziyaret etti.

 

Formaları kendisine bizzat hediye eden teknik adam Rıza Çalımbay Yusuf Özçelik’e geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

Mutluluğu gözlerinden okunan Yusuf Özçelik, “Buradaki doktorlarımıza koyu bir Beşiktaş hayranı olduğumu söyledim. Başhekimimiz kendisini şahsen tanıdığını söyledi. Bugün bana sürpriz yaptılar. Formaları hediye ettiler. Beni çok mutlu ettiler. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi çalışanlarına ve doktorlarına çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Yusuf Özçelik’in annesi Burcu Özçelik ise; “Geçirdiğimiz trafik kazası sonrası oğlum Yusuf tedavi altına alındı. Başhekim hocamız Yusuf’un Beşiktaşlı olduğunu söyleyince durumu Rıza Çalımbay’a iletiyor. Rıza Çalımbay ve Başhekimimiz Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan oğlumu ziyarete geldiler ve çok mutlu ettiler. Ben oğlum adına hastane çalışanlarımıza Başhekimimize ve özellikle Rıza Çalımbay hocama çok teşekkür ediyorum.” Dedi.



Haber Tarihi : 28.02.2022

AYLARA GÖRE HABERLER