Bankacılık ve Finans Söyleşileri

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Kulübü tarafından Bankacılık ve Finans söyleşilerinin üçüncüsü düzenlendi.


İlk gün İİBF Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan oturuma İİBF Dekanı Prof. Dr. Adem Doğan, akademisyenler, konuşmacılar ve öğrenciler katıldı. 

İlk olarak Ağaoğlu Şirketler Grubu Denetim Kurulu Direktörü Ahmet Akön öğrencilere, “Finans Sektörünün Gelişimi ve Denetmenlerin Önemi” hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Akön öğrencilerin kariyerlerini erken planlaması gerektiğine vurgu yaptı.

Öğleden sonraki ikinci oturumda Türkiye Finans Katılım Bankası IT Direktörü Mustafa Bezeklioğlu ve Türkiye Finans Katılım Bankası İk İş Ortaklığı Yöneticisi Aslıhan Deniz Gülşen sunumlarını yaptılar. Oturum sonrası Kahoot yarışması ile katılımcılara hediyeler verildi.

Günün son oturumunda Sigorta Eksperi Şenol İpek Eski Akademisyen Muhsin İpek ve Sivas Sigortacılar Birliği Başkanı Gül Ölçar öğrencilere sektörle ilgili bilgi ve sektörde gelişimin yollarını anlattılar. 

Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda gerçekleştirilen ikinci gün oturumlarının birincisi Ekonomist Yazar Ziya Sevim ile başladı. Programda öğrencilerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yaşamaları muhtemel sorunlar anlatıldı. 

Günün ikinci oturumunda ise Ozan Durak genç girişimciliğin bir örneği olarak neler yapılabileceğini anlattı. Günün son oturumunda da Ekonomist-Yazar Fatma Acar Ünlü KPSS ve Kurum Sınavları hakkında bilgi verdi.

Söyleşi Günleri Süresince yapılan yarışmalarla 10 kişiye sinema bileti, 3 kişiye kültür turu, 5 kişiye sigorta eğitimi verildi.
 



Haber Tarihi : 16.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER