Mezuniyet Pidesi Buluşmasında Doyasıya Eğlendiler

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından mezun olacak öğrenciler için Mezuniyet Pidesi Buluşması düzenlendi.

 

İİBF Bahçesinde gerçekleştirilen buluşmaya Rektör Yardımcısı ve İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yüksel Aydın, dekan yardımcıları, Sivas Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Metin Boyraz, Başkan Yardımcısı Aytaç Kangal, Oda Sekreteri Muzaffer Doğan, İİBF akademik ve idari personeli, öğrenciler katıldı.

 

Pide-ayran ikramı ile başlayan program Dekan Vekili Prof. Dr. Yekbaş’ın konuşması ile devam etti.

 

Dekan Vekili Yekbaş, “Etkinliğimizi geleneksel hâle getireceğiz. Bundan sonra daha geniş kapsamlı, daha farklı etkinliklerde bir araya geleceğiz. Bir yandan böylesi bir etkinlikte sizlerle buluşmaktan dolayı sevinçliyiz ama bir yandan da sizleri uğurlamanın hüznünü yaşıyoruz. Artık hayata atılacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

 

Yekbaş konuşmasının ardından Geleneksel Mezuniyet Pidesi Buluşmasına olan katkılarından dolayı Sivas Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Boyraz’a, Başkan Yardımcısı Kangal’a ve Oda Sekreteri Doğan’a plaket verdi.

 

Plaket takdim törenin ardından program İİFB öğrencilerinin verdiği mini konserle sona erdi. Öğrenciler konserde halay çekip oyun havaları eşliğinde oynayarak gönüllerince eğlendiler.



Haber Tarihi : 31.05.2022

AYLARA GÖRE HABERLER