"Proses Optimizasyonu ve Verimlilik" Semineri Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Mühendislik Fakültesi tarafından "Proses Optimizasyonu ve Verimlilik" semineri gerçekleştirildi.

SCÜ Mühendislik Fakültesi B Binası Mavi Salonda gerçekleştirilen seminere, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Aslan, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Zorlutuna, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Hazar, Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Baki Keskin, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Aslan, yaptığı sunumda optimizasyon ve verimlilik ilişkisinin aslında hayatın her alanında uygulanması ile toplumların her alanda verimliliğin artarak israfın önlenebileceği ve diğer bilim alanlarında da kolaylıkla uygulanabileceğini ifade etti.

Karşılıklı soru cevap ile seminer sona erdi.

Haber Tarihi : 12.12.2022