“Uluslararası Personel Haftası Etkinliği” Belge Takdim Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenmiş olan “Uluslararası Personel Haftası Etkinliği” kapsamında emeği geçenlere belge takdim töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen törene; Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu, Bölüm Erasmus Koordinatörleri, Erasmus Ofisi Çalışanları ve  öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız törende gerçekleştirdiği konuşmada, “Üniversitemiz Erasmus noktasında oldukça iyi bir durumdadır. Bu konuda diğer üniversiteler gerçekleştirdiğimiz çalışmalar hakkında bizden bilgi istiyor ve biz de ilgili birim personellerine bilgi veriyoruz. “Uluslararası Personel Haftası Etkinliği” kapsamında farklı ülkelerden gelen misafirlerimizi Üniversitemizde ağırladık. Gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında Prof. Dr. Ali Aksu’ya, akademisyenlerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Tören, belge takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber Tarihi : 13.06.2023