Antropoloji Kulübü’nden Masa Tenisi Turnuvası

Edebiyat Fakültesi Dekanlığı ve Antropoloji Kulübü iş birliği ile masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Ahmet Yüksel, Antropoloji Kulübü Başkanı Onur Soydan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Doç. Dr. Yüksel konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı olarak tamamen öğrenci odaklı çalışıyoruz. 2017 – 2018 öğretim döneminde Edebiyat Fakültesi olarak geliştiriyoruz, eğitiyoruz ve öğrencilerimizi her alanda destekliyoruz. Fakültemiz de 2017 – 2018 öğretim döneminde birçok değişiklik ve yenilik yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.”

Öğrencileri ve öğrenci kulüplerini desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Doç. Dr. Yüksel şunları kaydetti:

“Öğrencilerimizi ve öğrenci topluluklarımızı, Bilimsel ve Kültürel Etkinliklerde, Eğitim Seminerleri, Panel, Konferans ve yapacak oldukları Sempozyumlarda destekliyoruz. Edebiyat fakültesi olarak bugün gerçekleştirmiş olduğumuz masa tenisi turnuvasında ise antropoloji kulübüne destek olarak fakülte öğrencilerimizi birleştirdik ve öğrencilerimizin sportif alanda kendilerini göstermelerine katkıda bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz.”

Antropoloji Kulübü Başkanı Soydan ise, “Cumhuriyet Üniversitesi Antropoloji Kulübü olarak 2017 – 2018 öğretim döneminde Rektörlüğümüz başta olmak üzere bağlı bulunduğumuz Edebiyat Fakültesi Dekanlığından büyük destek görmekteyiz. Birçok etkinliğe fakültemiz yönetimince ve rektörlük makamınca destek görerek imza atmaktayız. Bugün Edebiyat Fakültesi öğrencilerini buluşturarak sportif faaliyet kapsamında bir etkinlik düzenledik.” diye konuştu.

Soydan, konuşmasının sonunda turnuvaya destek veren fakülte yönetimine, katılımcı ve görevlilere teşekkürler etti.

 



Haber Tarihi : 07.12.2017

AYLARA GÖRE HABERLER