• twitter logo
  • threads logo

Üniversitemizden 3. Ar-Ge Proje Pazarı Yarışmasında Büyük Başarı

Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından düzenlenen 3. Ar-Ge Proje Pazarı Yarışmasında Üniversitemiz Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Hastaoğlu'nun yürütücülüğünü yaptığı, Arş. Gör Şefahat Taşçı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Beyzanur Akyel, Lisans Öğrencileri Büşra Çakır ve Eren Bilici'nin araştırmacı olarak yer aldığı proje Tarım, Gıda ve Çevre kategorisinde Akademisyen Birincilik ödülüne, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Ada'nın yürütücülüğünü yaptığı,  Bulaşıcı Hastalıklar ve Sürveyans Sorumlusu Hemşire Zeynep Ertemür ve Ramazan Ada’nın yer aldığı proje ise Biyoteknoloji ve Sağlık kategorisinde Akademisyen Üçüncülük ödülüne layık görülmüştür.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, yarışmada dereceye giren akademisyenlerimizi, personelimizi ve öğrencilerimizi kabul ederek, başarılarının devamını diledi.

Haber Tarihi : 06.06.2024