Yeni Kimlik Kartları Yemekhanede Kullanılmaya Başlandı

Üniversitemizin kurumsallaşma çalışmalarından biri olan yeni kimlik kartlarının dağıtıma başlanmasıyla birlikte öğrencilerimiz ve personelimiz yemekhanede kartlarını kullanabilecekler.

Daha önce özel bir bankanın verdiği kartlar hem kredi kartı hem de kimlik kartı özelliği taşıyordu. Fakat bu birçok sıkıntıyı da beraberinde getiriyordu.

Bu sorunun farkında olan yönetimimiz para yükleme terminallerini yemekhanelerde işleme koyarak öğrencilerimizin ve personelimizin daha ucuza yemek yemesini sağladı.

Merkezî kafeteryada (4 adet), personel yemekhanesinde (1 adet), yeni yemekhanede (1 adet)  bulunan para yükleme terminali sayesinde öğrencilerimiz fiş almadan 1,5 TL’ye, daha rahat bir şekilde yemeklerini yiyebilecekler. Kartlara bozuk para, nakit para yüklenebilecek ve para yükleme terminalleri kredi kartı ile para yükleme özelliğine de sahip.

Tıp Fakültesi öğrencisi Fevziye Paslıoğlu ve Mimarlık Fakültesi öğrencisi Betül Köklücan önceden fiş sırası beklemek zorunda kaldıklarını, kredi kartı kullanmak istememelerine rağmen diğer kartın özelliği yüzünden kullanmak zorunda kaldıklarını belirterek bu uygulamanın daha kolay, daha ucuz ve daha güvenilir olduğunu söylediler.

Kartların bakiyesini öğrenmek amacıyla Merkezi Kafeterya'da 2, Personel Yemekhanesi'nde 1, yen, yemekhanede de 1 adet '“Bakiye Görüntüleme Makinesi” yer alıyor.

Kartların tamamının dağıtılmasıyla birlikte fişler ve bankanın vermiş olduğu kartlar iptal olacak.



Haber Tarihi : 19.10.2017

AYLARA GÖRE HABERLER