Lojistik ve Lojistik Faaliyetler Semineri

 Koyulhisar Meslek Yüksekokulu tarafından “Lojistik ve Lojistik Faaliyetler” konulu seminer düzenlendi.

 

Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ömer Aslan, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

 

Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ömer Aslan yaptığı açış konuşmasında Lojistik Bölümü hakkında bilgi vererek, “İyi ki bu programı açmışız. Çok güzel bir programı okulumuza kazandırdığımız için çok mutluyum. Lojistik bölümü gelecekte çok daha önemli bir yere sahip olacaktır.” dedi.

 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Karaköy, “Lojistik nedir? Lojistik alanında ülkemizde ve diğer ülkelerde yapılan ya da yapılabilecek faaliyetler nelerdir? Lojistik alanında dünya sıralamasında kaçıncıyız? Lojistik sektörünün gelişen dünyada ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sunacağını bu sebeple bizler tarafından gereken önemin verilmesi ve bizlere düşen görevlerin hassasiyetle yerine getirilmesi gerektiğini.” ifade etti.

 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kıvanç Halil Arıç ise lojistiğin önemini ve ülkemizde lojistiğin gelişmesi için bizlere düşen görevler konusunda katılımcılara bilgi verdi.

 

Program, katılımcılara teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi.

 



Haber Tarihi : 20.03.2019

AYLARA GÖRE HABERLER