Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri Mısır’da Sanat Etkinliğine Katıldı

Dünyanın en büyük uluslararası sanat etkinliklerinden biri olan I. World Art Youth Forum Sharm Elsheikh, Mısır’da düzenlendi.

Birçok medeniyetin buluşma noktası olan Mısır’da düzenlenen ve dünya çapında tanınmış en büyük organize olan bu sanat etkinliğine 180 ülkeden bin sanatçı katıldı.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümünden Prof. Dr. Lale Hüseynova (müzik), Resim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Tontu Özdemir ile fakültemiz mezunu öğrencilerimiz Caner Kemahlıoğlu ve Gamze Bayar uluslararası sanat etkinliğinde üniversitemizi temsil ettiler.

Uluslararası Resim Çalıştayı’nda 8 üniversiteden 31 sanatçının bir araya geldiğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Tontu Özdemir, bu etkinliğe Türkiye'den toplam 100 sanatçının katıldığını ve "Barış ve Dostluk" konulu bu çalıştaya bir resim sanatçısı olarak katılmanın kendisine büyük bir onur verdiğini ifade etti.

Haber Tarihi : 29.11.2018