Suşehri Timur Karabal MYO’dan 1000 Adet Fidan Dikimi

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu öğrencileri Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 1000 adet fidan dikti.

Doğa ve orman bilincini yaygınlaştırmanın gerektiğini belirterek fidan dikimi hakkında açıklama yapan Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülay Ercins, “Yarınlarımızın bugünden daha iyi olması için yeşile ve ağaca önem vermemiz gerekiyor. Yeşil alanları çoğaltmamız, ormanlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. İnanıyorum ki, yıllar sonra bu fidanlar bir ağaç olacak, belki de o yıllarda eğitim gören öğrencilerimiz bu ağaçları diken bizlere dua edecek. Daha sağlıklı bir çevre için ağaçlandırmayı artırmalıyız. Orman haftasında bugün burada bin fidan dikiyoruz. Bu sayıyı daha da artıracağız.” dedi.

Ağaç dikim töreninde Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise ilçede yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan bahsederek imkânlar ölçüsünde köylere de gerekli destekleri vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Haber Tarihi : 05.04.2018