Cumhuriyet Uluslararası Eğitim Dergisi Doçentlik Kriterlerinde alan İndeksi olan; H. W. Wilson Databases’de İndekslenmeye Başlamıştır

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından yayımlanan Cumhuriyet Uluslararası Eğitim Dergisi doçentlik kriterlerinde alan indeksi olan; H. W. Wilson Databases’de (Education Full Text) indekslenmeye başlamıştır.

Aynı zamanda TR Dizin’de de indekslenen dergide, okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim, yükseköğretim ve yetişkin eğitimi alanlarını doğrudan ilgilendiren deneysel, inceleme ve derleme yazılarına yer verilmektedir. Ayrıca dergimiz 2021 yılı Sobiad Atıf Dizini tarafından oluşturulmuş olan Quartile dilimlerine göre Eğitim Bilimleri Temel Alanında 242 dergi arasından 19. Dergi olarak yerini almış ve Q1 diliminde olup impact faktörü 0.769 olarak hesaplanmıştır.

Dergi editörü Doç. Dr. Gülseda Eyceyurt Türk’ü ve editör kurullarında görevli öğretim üyelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Dergi erişim linki: http://cije.cumhuriyet.edu.tr/tr/

Haber Tarihi : 29.12.2022