Yıldızeli MYO Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Yıldızeli MYO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Yıldızeli Kaymakamı Şeref Gülyer, Yıldızeli Belediye Başkanı Mehmet Sabit Karakaş, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yüksel Aydın ve diğer kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda kurul üyelerine Yıldızeli MYO hakkında genel bilgilerin yanı sıra öğrenci sayıları, öğrenci alımı yapacak bölümler ve açılması planlanan yeni bölümlerle ilgili bilgiler verildi. Ayrıca İlçedeki diğer kurumlar ile görüş alışverişi yapılarak öğrencilerin sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerinin arttırılması, öğrencilerin talepleri, Meslek Yüksekokulunda ve İlçede yapılacak proje konuları görüşüldü.

Haber Tarihi : 18.05.2022