Ulusal Toplumsal Cinsiyet Kongresi

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Kulübü Üniversitemizi temsilen Sosyal Hizmet Federasyonu tarafından Türkiye Barolar Birliği Avukat Teoman Evren Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen “Ulusal Toplumsal Cinsiyet Kongresi”ne katıldı.

Sosyal Hizmet Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Görkem Kelebek “Toplumsal Cinsiyet” bağlamında kongrede sunum yaptı.

Bölümünün faaliyetleri hakkında Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenci ve akademisyenlerle bilgi alışverişi yapıldığı kongrenin kapanış oturumunda söz alan Sosyal Hizmet Kulübü Başkanı Ahmet Türk, "Öğrencisinin derdiyle hemhâl olan, öğrencisinin her zaman yanında olan değerli Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi olarak gördüğümüz ilgi ve alaka ziyadesiyle bizleri memnun etti." dedi.

Haber Tarihi : 01.04.2019