"Burası Sivas" Tanıtım Afişleri Fakültelere Asıldı

Sivas Turizm Derneği, Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (SCÜ) yer alan Fakülte girişlerine ve kantinlerine öğrencilerin Sivas’ı daha yakından tanımlamaları adına "Burası Sivas" tanıtım afişlerini astı.

 

SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Turizm Fakültesi girişine asılan tanıtım afişini yerinde inceleyerek Dernek Başkanı Hakan Bakar’dan bilgi aldı.

 

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Rektör Yıldız, “Turizm Derneği’nin yaptığı güzel çalışmalar var. Geçtiğimiz günlerde Hakan Bakar Bey bizleri ziyarete gelmişti. Birkaç projeyi göstermişti.  Şehrimizin tarihî ve kültürel mirası, yemek kültürü, hediyelik eşyaları ile ilgili tanıtım çalışmaları yapıyorlar. Bunların tamamının yer aldığı tanıtım afişlerini ise Üniversitemizin çeşitli yerlerine astık. Öğrencilerimizin şehri tanıması adına bu çalışmaların önemli katkısının olacağını düşünüyorum. Dernek başkanı Hakan Beye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

 

Dernek Başkanı Bakar ise, “Şehrimizin daha yakından tanıtılması adına Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin destekleriyle Üniversite fakültelerine tanıtım afişleri astık. Öğrencilerin Sivas’ı daha yakından tanımalarına yönelik bir adım atıldı. Turizm Derneği olarak bu çalışmaları yaparak şehrin daha iyi şekilde tanıtılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Ziyaret esnasında Rektör Yıldız'a Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç da eşlik etti.
 



Haber Tarihi : 25.02.2022

AYLARA GÖRE HABERLER