Rektörümüzün İade-i Ziyaretleri Sürüyor

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, iade-i ziyaretler kapsamında İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, AFAD İl Müdürü Nazif Ekinci, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü’yü ziyaret etti.

İlk olarak Recep Şükrü Balkan’ı ziyaret eden Prof. Dr. Alim Yıldız, Müftülük ve Üniversitemiz arasındaki güçlü ilişkilerin devam edeceğini söyledi. Recep Şükrü Balkan ziyaretlerinden dolayı Rektörümüze teşekkür edip Üniversitemizin her zaman yanında olduklarını söyledi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü’yü ziyaretlerinde Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas’ın kültürünü tanıtmada, turizmine katkıda bulunmada Üniversitemizin üstüne düşen görevi yerine getirmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Kadir Pürlü, Üniversitemizin Sivas’a yaptığı katkının inkâr edilemez olduğunu, iş birliğinin güçlenerek süreceğini söyledi.

Daha sonra AFAD İl Müdürü Nazif Ekinci’yi ziyaret eden Prof. Dr. Alim Yıldız, Türkiye’nin önemli kurumlarından olan AFAD ve Üniversitemizin birlikte yaptığı çalışmaların Sivas’a büyük katkısının olduğunu söyledi. Nazif Ekinci, Üniversitemizin daha iyi yerlere gelmesi için hep beraber çaba sarf edeceklerini söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız daha sonra Anadolu Ajansı, Doğan Haber Ajansı ve İhlas Haber Ajansını ziyaret etti. Basının kamuoyunun haber alma özgürlüğünü sağladığını söyleyen Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemizle basının ilişkilerinin güçlü olduğunu söyledi. Ajans çalışanları ise, şeffaf yönetimin basının işini daha iyi yapmasını sağladığını söylediler.



Haber Tarihi : 18.01.2017

AYLARA GÖRE HABERLER