Diş Hekimliği Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni

Diş Hekimliği Fakültesini bu yıl kazanan öğrencilerimize “Beyaz Önlük Giyme Töreni” yapıldı.

Üniversitemiz Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programın açış konuşmasını gerçekleştiren Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hubbezoğlu Diş Hekimliği Fakültesi ailesine katılan öğrencilerin kendilerine emanet olduklarını, eğitimleri boyunca hep yanlarında olacaklarını ve mezun olduktan sonra da ülkemiz için iyi birer diş hekimi olmalarını sağlayacaklarını söyledi. Dekan Hubbezoğlu, “Uzun ve meşakkatli bir sürecin başında olan öğrencilerimize Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak birinci sınıftan itibaren modern, nitelikli ve yeni teknolojilerle donatılmış altyapısı ve deneyimli öğretim üyesi kadrosuyla beş sene boyunca üst düzey eğitim-öğretim sunmaktayız.” ifadelerini kullandı.

Ardından bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Diş Hekimliği Fakültesi’nin Üniversitemizin güçlü fakülteleri arasında yer aldığını söyleyerek, “Yurt dışına gittiğimizde şunu gördük: Yabancı öğrenciler Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültemizde okumak istiyorlar.” dedi.

Daha sonra Rektörümüz, ve öğretim üyeleri öğrencilere önlüklerini giydirip toplu fotoğraf çekindiler.

Önlük giyme töreninden sonra Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri mini konser verdiler ve eğlendiler.



Haber Tarihi : 02.11.2017

AYLARA GÖRE HABERLER