Suşehri Timur Karabal MYO’dan Seminerler Serisi

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu’nda 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi seminerler serisi devam ediyor.

Alanlarında uzman öğretim elamanlarının, bilgi verme, bu bilgiler üzerinden tartışma ortamı hazırlama, veri toplama ve verileri analiz ederek önerilen bilimsel yazım kurallarına uygun bir biçimde sonuçların sunulmasının hedeflendiği seminerler öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerlere Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Fadime Suata Alpaslan, müdür yardımcıları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

İlk seminerde Doç. Dr. Bektaş Sönmez, Öğr. Gör. Tuğba Tülegen, Öğr. Gör. Yeliz Demirci, bilgi ve birikimlerini meslektaşlarına ve öğrencilerine aktardı.

İkinci seminerde ise Prof. Dr. Fadime Suata Alpaslan, Prof. Dr. Pınar Gözlük Kırmızıoğlu ve Prof. Dr. Ayşen Açıkkol Yıldırım’ın verdiği bilgilerin ardından konular öğrencilerle birlikte analiz edildi.

Daha sonra ise Prof. Dr. Pınar Gözlük Kırmızıoğlu ve Yüksek Lisans öğrencisi Hatice Kuzu Paleoantropoloji alanında yapılmış çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Haber Tarihi : 25.12.2019