CÜSEM ile TSO Arasında Eğitim Protokolü İmzalandı

 Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

Düzenlenen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken ve CÜSEM yetkilileri katıldı.

Programda konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, “Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak göreve geldiğimiz günden bu yana Üniversite-Sanayi işbirliğini önemsediğimizi her platformda söyledik ve söylemeye de devam edeceğiz. Yıllar öncesinden bir kopukluğun olduğunu ve bu birleşmenin daha da büyüyeceğini, birlik ve beraberliğin olacağını her yerde söylüyoruz. Yapacağımız bu protokol ile de Üniversite’de ki hocalarımızın Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, personelimize eğitimler vermesi, bizim karşılıklı işbirliği yapmamız açısından önemli bir protokol olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte daha birçok protokol imzalayacağımızı ümit ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ise “Başkanımızın da söylediği gibi daha önce birkaç protokol imzalamıştık, bugün yeni bir protokol daha imzalıyoruz. Bu protokol ile birlikte şehir ile sanayi arasında bir işbirliği daha yapmış oluyoruz. İnşallah bundan sonra da bu çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Üniversitemiz her türlü hizmeti vermeye hazır. İnşallah güzel sonuçlar alacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

STSO ve CÜSEM arasında belirlenecek konularda eğitimlerin verilmesinin amaçlandığı protokol kapsamında birçok eğitim programı düzenlenecek. Ayrıca STSO üyelerine CÜSEM kursları yüzde 10 indirimli, oda tarafından istenen kurslarda ise yüzde 20 indirim yapılacak.



Haber Tarihi : 09.10.2019

AYLARA GÖRE HABERLER