CÜSK Namağlup Bölgesel Amatör Lig’de

Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK) 1’inci Küme Büyükler Ligi’ni namağlup şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Sivas’ı temsil etmeye hak kazandı.


2018-2019 futbol sezonunda 13 takımlı 1’inci Küme Büyükler Ligi’nde yer alan CÜSK oynadığı 24 maçta 22 galibiyet, 2 beraberlikle ligi 73 puanla şampiyon tamamladı. En yakın rakibi Avgazispor’un 48 puanla 2’nci sırada yer alırken, CÜSK en yakın rakibine 25 puan fark atarak ligi bitirdi. Attığı 88 gole karşılık kalesinde sadece 15 gol gören CÜSK Üniversitemizin ve şehrimizin gururu oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Asbaşkan Sinan Fişne ana sponsor AXA Sigorta’nın bu şampiyonlukta büyük payının olduğunu belirterek, “Asbaşkanlığını yaptığım Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü 1’inci Amatör Lig’de oynayıp tüm maçları kazanarak şampiyon olup Bölgesel Amatör Lige yükselmeyi başarmıştır. Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız Hocamıza, Vakıf Müdürümüze, futbolcularımıza, hocamıza, kulüp yönetimimize ve ligin başlaması ile beraber maddi ve manevi desteğini esirgemeyen sponsorumuz AXA sigortaya ve CEO’su Yavuz Ölken Bey’le şükranlarımı sunarım. İnşallah aynı başarıyı takımımız bu yılda yakalayacaktır.” diye konuştu.
 



Haber Tarihi : 14.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER