Hastanemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Üniversitemiz Araştırma ve Uygulaması Hastanesi yöneticileri, çalışan kadın personele ve hastanede tedavi gören kadın hastalara çiçek vererek 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladılar.

 

Hastanede gerçekleştirilen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın eşi Emine Yıldız, Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Zekeriya Öztemur, Hemşirelik Hizmetleri Yöneticisi Gülseren Karabey ve hastane çalışanları katıldı.

 

Programda çalışan kadın personel ofislerinde ziyaret edilerek Rektörümüzün eşi Emine Yıldız ve berberindekiler tarafından çiçek hediye edildi.

 

Program sonrası açıklama yapan Üniversitemiz Araştırma ve Uygulaması Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan, “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile üniversitemiz hastanesi çalışanlarına ve tedavi için gelen kadınlarımıza Rektörümüzün Eşi Emine Yıldız Hanımefendi ile birlikte çiçek hediye ettik. Kadınlarımız bir gün değil her gün hatırlanmalı” ifadelerini kullanarak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum dedi.



Haber Tarihi : 08.03.2019

AYLARA GÖRE HABERLER