Rektörümüz 2020-2021 Akademik Yılı Açılış Töreni’ne Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, üniversite rektörleri ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen “2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı.

Üniversitelerin 2020-2021 Akademik Yılı’nın hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, “Koronavirüs salgını sebebiyle bir hayli zor şartlarda yürütülüyor olsa da akademik eğitim ve öğretimin kesintisiz devam etmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Uzaktan eğitim tecrübesi elbette değerlidir ama örgün eğitimin yerini tutmayacağı açıktır. İnşallah mümkün olan en kısa sürede, diğer eğitim-öğretim kademelerinde olduğu gibi yükseköğretimde de yüz yüze eğitim-öğretimi başlatmayı hedefliyoruz” dedi.

Haber Tarihi : 15.10.2020