İİBF’de Kariyer Etkinlikleri Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde (İİBF) kariyer etkinlikleri yapıldı.

 

“Kariyer Semineri” adını taşıyan etkinliklerin ilki İİBF Prof. Dr. Murat Sarıkaya Konferans Salonu’nda düzenlenirken etkinliğe, Bristol Lojistik Şirketinin Mersin Şubesi Müdürü Hasan Nuri Sinanoğlu, Fakülte Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mualla Akçadağ, Uluslararası Ticaret Ve Lojistik (UTL) Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kıvanç Halil Arıç, Öğr. Gör. Mehmet Sevim ve öğrenciler katıldı.

 

Sinanoğlu, katılımcılara eğitim sürecinde ve sonrasında edindiği tecrübelerini aktararak, iş hayatına girdiklerinde iş imkânlarını görebilmeleri için yapması gerekenlerden bahsetti.

 

Program sonunda, Öğr. Gör. Sevim, Sinanoğlu’na teşekkür belgesi takdim etti.

 

Bir diğer etkinlik ise yine aynı salonda UTL Kulübü tarafından “UTL Bölümü Mezundan Kariyere” başlığıyla düzenlendi.

 

Eldi Plastik Genel Müdürü Bilal İbili, Barsan Global Lojistik Kayseri Serbest Bölge İhracat Sorumlusu Muhammed Emin Taşdemir, Lyonel A. Makzume Grup Of Companies Deniz Yolu İthalat ve İhracat Takım Şefi Ecem Elif Türkoğlu, Cargill Tarım ve Gıda Sanayi Şirketi İthalat Operasyon Uzmanı İsa Taşkıran, Mercilog Şirket Kurucu Ortağı Kadir Bilgin’in konuşmacı olduğu programa Fakülte Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mualla Akçadağ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

SCÜ UTL mezunu konuklar programda, mezunların nasıl iş buldukları, yaşadıkları iş tecrübeleri, yaptıkları işler, kendilerini nasıl geliştirip iş buldukları ve nasıl daha başarılı olunacağı hakkında bilgi verdiler.



Haber Tarihi : 04.01.2023

AYLARA GÖRE HABERLER