MEYOK Toplantısı Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) tarafından MEYOK toplantısı yapıldı.

SCÜ Yıldızeli Meslek Yüksekokulu (MYO) ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Yıldızeli Kaymakamı Şeref Gülyer, Rektör Danışmanı ve MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Enis Baha Biçer, MYO Müdürleri ve Eğitimden Sorumlu Müdür Yardımcıları katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yıldız "Bugün Yıldızeli ilçemizde bir MEYOK toplantısı gerçekleştiriyoruz. Hocalarımız Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine gitmişlerdi. Orada görüşmeler yaptılar. Bizleri bu konuda bilgilendirecekler. Senatoda daha önce görüşmüş olduğumuz gibi 2022-2023 eğitim öğretim yılında 3+1 sistemine geçiyoruz." dedi.

Toplantıda, 3+1 sisteminden sorumlu 3+1 Komisyonunun Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine yaptığı ziyaret sonucu edindiği izlenimler aktarıldı. Komisyonda yer alan Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nevcihan Gürsoy, konuyla alakalı bir sunum gerçekleştirdi.

Haber Tarihi : 30.06.2022