Yıldızeli MYO’da Kariyer Günleri

Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Kulübü’nün geleneksel hâle getirdiği Kariyer Günleri programına Sivas İŞKUR İl Müdürü Hikmet Canpolat konuk oldu.

Öğrencilere ilk olarak İŞKUR hakkında geniş bir bilgi veren Canpolat, Sivas ve ülke genelinde en fazla ihtiyaç duyulan mesleklerden, geleceğin mesleklerinden ve girişimciler için verilen desteklerden bahsetti.

İŞKUR’un görev ve sorumluluklarından bahsettikten sonra öğrencilere mülakat teknikleri, öz geçmiş hazırlama gibi konularda da ipucu verdi.

Öğrencilik hayatı ve sonrasında bürokratik kariyerinde karşılaştığı zorluklara değinen Canpolat, ülkemizin “ara elemana değil, aranan elemana” ihtiyaç duyduğundan bahsederek soru-cevap kısmında öğrencilerin sorularını cevapladı.

Programın sonunda Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ali Çiçek, Hikmet Canpolat'a Kariyer Günleri'ne katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Haber Tarihi : 04.01.2019