SCÜ İlahiyat Fakültesinde “Metaverse Hayatımızı Nasıl Etkileyecek?” Adlı Konferans Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İlahiyat Fakültesi Abdülvahab Gazi Konferans Salonu’nda Üniversitemiz ve Sivas YediHilal Derneği iş birliği ile Türkiye Düşünce Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Koçak’ın konuşmacı olarak katıldığı “Metaverse Hayatımızı Nasıl Etkileyecek?” adlı konferans gerçekleştirildi.
 

 

Gerçekleştirilen konferansa, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın eşi Emine Yıldız hanımefendi, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan, SCÜ Yedi Hilal Kulübü Başkanı Muhammed Atıf İnce, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.


 
Konferansın açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hilmi Ataseven, “Metaverse ile ilgili bütün bilinmeyenleri bizimle paylaşacak olan Sayın Taşkın Koçak’a ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. 


 
SCÜ Yedi Hilal Kulübü Başkanı Muhammed Atıf İnce konuşmasında, “Bu organizasyonu yapmamızda öncü olan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a, bize desteklerini ve emeklerini hiç bir zaman esirgemeyen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven’e, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan’a ve Üniversitemize teşrif ederek bizlere değerli bilgileri sunacak ve istifade etmemize vesile olacak Taşkın Koçak’a teşekkür ederim.” dedi. 
 


Türkiye Düşünce Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Koçak yaptığı sunumunda, metaverse tarihi ve metaverse ile hayatımıza girecek meslekler ve fırsatlar hakkında öğrencilere bilgi verdi. 


 
Konferans, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hilmi Ataseven’in katılımlarından dolayı Taşkın Koçak’a teşekkür belgesi takdimi  ile sona erdi.



Haber Tarihi : 16.12.2022

AYLARA GÖRE HABERLER