Üniversitemizi Tercih Edenlerin Sayısı Arttı

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve ekibinin bilimsel, sportif, kültürel ve diğer alanlarda yaptığı çalışmalar neticesinde Üniversitemizin tanınırlığı ve tercih edilirliği önemli bir noktaya geldi.

Üniversitelerin temel amacının bilimsel çalışmalar yapmak, öğrencilere yeni ufuklar açmak olduğunu daima dillendiren ve bu doğrultuda çalışma yapan Rektörümüz ve ekibi sayesinde Üniversitemiz başarı grafiği hızla yükseliyor.

Bu doğrultuda yapılan çalışmalarla birlikte 2017 LYS Sınavında ilk 5 bine giren öğrencilerden Üniversitemizi tercih edenlerin sayısı arttı.

2016 LYS Sınavında ilk 5 bine giren öğrencilerden 13’ü üniversitemizi tercih ederken bu sayı bu yıl yaklaşık beş kat artarak 59’a çıktı.

Bu başarının ardından bir açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, “Bu başarı hepimizin. Koordineli ve sistemli çalışmalarımız sonucunda Üniversitemiz geçen yıla nazaran tercih edilebilirliğini artırdı. Bundan sonraki yıllarda ekibim ve öğretim üyelerim ile birlikte mevcut başarımızın üstüne koyarak bu sayıyı daha da artırmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimiz Üniversitemizi kendi evleri gibi görmeliler. Bizleri de ailelerinden birer fert olarak bilmeliler. Üniversitemizi ilimizde, ülkemizde tanıtmak ve en başarılı üniversiteler arasında olması için ne yapılması gerekiyorsa bizler buna hazırız ve çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettiriyoruz.” dedi.

 Üniversitemizi tercih eden başarılı öğrencilerimiz çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek.

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

youtu.be/7lqglqG13mc      SRT

 



Haber Tarihi : 11.09.2017

AYLARA GÖRE HABERLER