SCÜ Kamu Yayıncılığı Ödülüne Kavuştu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) tarafından verilen 2020 “Kamu Yayıncılığı” ödülüne kavuştu.  

 

TYB’nin düzenlediği ve geçen yıl yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen "2020 Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Ödül Töreni" Kahramanmaraş'ta gerçekleştirildi. 

 

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, ödüle layık görülen yazar, şair ve akademisyenler katıldı. 

 

Yaptığı yayınlarla Yayıncılık Kamu kategorisinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları ödülün sahibi olurken ödülü SCÜ adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yekbaş aldı. 

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yekbaş, “40’ın üzerinde kitap Üniversitemiz Yayınları tarafından basıldı. Tarihimizde önemli bir yeri olan şahsiyetleri gençlerimize tanıtmak amacıyla en son Yunus Emre, Hacı Bektaş-ı Veli, Ahi Evran ve Mehmet Akif kitaplarını bastık. İnşallah bu sayı giderek artacak.” ifadelerini kullandı.

 

Ödül töreninden sonra Prof. Dr. Yekbaş, Vali Coşkun ve Büyük Şehir Belediye Başkanı Güngör’ü ziyaret ederek SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ın hediyelerini takdim etti.
 



Haber Tarihi : 26.11.2021

AYLARA GÖRE HABERLER