“İklim Değişikliği ve Etkileri” Konulu Seminer Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “İklim Değişikliği ve Etkileri” konulu seminer gerçekleştirildi.

Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen seminere, Merkez Müdürü Doç. Dr. Fuat Özyonar, Sivas Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çevre Yönetim ve Denetim Şube Müdürü İbrahim Kaya, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kaya, konuşmasında, iklim değişikliğinin günümüzdeki etkileri ve bu etkilere uyum-önlem ilişkisi hakkında bilgi vererek, Küresel ısınmanın gelecekteki projeksiyonlarından bahsetti. Ayrıca Kaya sunumunda, geri kazanımın ve dönüşümle sıfır atık projesinin önemini de vurguladı.

Karşılıklı soru cevap ile devam eden konferans, Merkez Müdürü Özyonar’ın Şube Müdürü Kaya’ya teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.

Haber Tarihi : 28.12.2022