Rektör Yıldız, Teknofest’te Derece Alan Takımlarla Bir Araya Geldi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız Teknofest’te derece alan takımlarla bir araya geldi.

 

Rektörlük Senato Salonunda gerçekleşen buluşmaya Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Prof. Dr. Hakan Yekbaş; Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Özköse, AET Elektronik Genel Müdürü Mutlu Türkoğlu, Teknofest Türkiye birincisi ve Türkiye üçüncüsü takım danışmanları, kaptanları ve takım üyeleri katıldı. 

 

Takımların aldığı galibiyetten bahseden Prof. Dr. Yıldız, Teknofest öncesinde yapılan çalışmaların meyvelerini aldıklarına değinerek, ekiplerin ilk ona girmesinden ve aldığı birincilik ve üçüncülük derecelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kılıç, Prof. Dr. Ataseven ve Prof. Dr. Yekbaş da takımı ve takım danışmanlarını kutlayarak, üniversitenin başarılarının devamlı hale gelmesi temennisinde bulundular.

 

Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi takım danışmanı Doç. Dr. Ahmet Gürkan Yüksek  “Sanayide Dijital Teknolojiler - İleri Kategori” yarışmasında aldıkları birincilik ile yarışmaya giden süreçten bahsedip aldıkları başarıların kendilerini gururlandırdığını ve bu başarıları almalarında kendilerine her zaman yol gösterici olan başta Rektör Yıldız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiği bir konuşma yaptı.

 

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şebnem Özdemir’in danışmanlığını yaptığı, “Eğitim Teknolojileri” kategorisi üçüncüsü PAPBİL projesinin kaptanlığını yapan SCÜ Eğitim Fakültesi Felsefi Sosyal ve Tarihi Temelleri Bölümü yüksek lisans öğrencisi Hacı İsmail Çıngı ise projelerinin ortaya çıkış fikrinden ve parmak izlerinin bir insanın hayatını nasıl etkilediğini anlamak için nasıl bir proje yürüttüklerinden bahsetti.

 

Toplantı sonunda Rektör Yıldız, ekibin tüm üyelerine teşekkür belgesi ve hediye takdiminde bulundu.
 



Haber Tarihi : 06.09.2022

AYLARA GÖRE HABERLER