SCÜ’de “Üniversite Öğrencilerine Yönelik Diyanet’te Kariyer Basamakları” Adlı Söyleşi Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İlahiyat Fakültesi ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile “Üniversite Öğrencilerine Yönelik Diyanet’te Kariyer Basamakları” adlı söyleşi düzenlendi.

 

Abdülvahab Gazi Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşiye İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Pakoğlu, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Adem Ayık, Sivas İl Müftü Yardımcısı Ünal Tan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış  konuşmasını gerçekleştiren İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Pakoğlu, “ Gerçekleştireceğimiz programa katkılarından dolayı Sayın Adem Ayık’a, bizlere kıymetli bilgiler sunacak olan Sayın Mustafa Irmaklı’ya ve siz değerli katılımcılarımıza teşekkür eder, programın hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi. 

 

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Adem Ayık ise yaptığı konuşmada “ Düzenlediğimiz ‘Kariyer Söyleşileri’ kapsamında siz sevgili öğrencilerimize katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz ve bu tür programları sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Katılımlarından dolayı Sayın Mustafa Irmaklı’ya teşekkür ederim.” dedi. 

 

Programda Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı gerçekleştirdiği sunumda Diyanet İşleri Başkanlığı tarihçesi, çalışma alanları, bünyesinde bulunan kadrolar gibi konular hakkında öğrencilere bilgi verdi.

 

İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.  Öğr. Üyesi Abdullah Pakoğlu ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Adem Ayık’ın, katılımından dolayı Mustafa Irmaklı’ya teşekkür belgesi ve hediye takdimi ile düzenlenen program sona erdi. 
 



Haber Tarihi : 22.12.2022

AYLARA GÖRE HABERLER