Sivas Sosyal Hizmet Zirvesi

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri, Sosyal Hizmet Yaşam Boyu Eğitim Derneği ve Sosyal Hizmet Kulübü tarafından ‘Sivas Sosyal Hizmet ve Sosyal Bilimler Zirvesi’ semineri düzenledi.

Sivas Öğretmenevi Seminer ve Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Üniversitemiz Sosyal Hizmet Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Veda Bilican Gökkaya Gelişim Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Tarık Tuncay, Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Meltem Oral, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Seminerde, ‘Sosyal Bilimlerde Etkili Disiplinler arası Çalışma (Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Hukuk)’ ve ‘Sosyal Bilimciler İçin Yaşam Becerileri Kazandırma’ konularında iki oturumlu konferans gerçekleştirildi. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Tarık Tuncay, ‘Sosyal Hizmette Kuram Uygulama Bütünlüğünün Sağlanması’ konusunda sunum gerçekleştirdi. Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğrt. Üyesi Meltem Oral, ‘Psikoloji ve Sosyal Hizmet Bilimi İlişkisi: Ruh Sağlığımızı Korumanın ve Geliştirmenin Yolları’ konusunda sunum gerçekleştirdi.

Program, Üniversitemiz Sosyal Hizmet Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Veda Bilican Gökkaya’nın kapanış konuşması ve hediye takdim töreniyle sona erdi.

Haber Tarihi : 09.05.2019