MYO’lardan Çevre Günü Etkinlikleri

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Hafik Kamer Meslek Yüksekokulu ile Suşehri Timur Karabal tarafından Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Hafik Kamer MYO Çocuk Gelişimi Bölümü Çocuk Etkinlik Kulübü öğrencileri ''Sağlıklı Toplum, Temiz Çevre'' sloganıyla çevre temizliği etkinliği düzenlendi.

MYO ve MYO çevresinin temizlendiği etkinliğe akademik ve idari personel, Sağlık Kurumları Yöneticiliği ve Raylı Sistemler Bölümü öğrencileri katıldı.

Suşehri Timur Karabal MYO tarafından çevre temizliği ve MYO alanında ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

Daha ise ise program kapsamında Gıda İşleme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bektaş Sönmez tarafından "Su ve Çevre" konulu konferans verildi.

Suşehri Timur Karabal MYO Konferans Salonunda düzenlenen konferansa MYO akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Doç. Dr. Bektaş konferansta, çevre kirliliğinin çoğunlukla insan kaynaklı olduğunu ve hayatın olmazsa olmazından suyun insanlığın gelişiminde önemli katkılarının bulunduğunu anlatarak su ve çevre ilişkisine değindi

Haber Tarihi : 08.06.2022