Rektörümüz Emekli Olan Akademisyenimizin Veda Yemeğine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız emekli olan Fen Fakültesi Kimya Bölümü Organik Kimya Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Refik Özkan’ın veda yemeğine katıldı.

Programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın, Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Fen Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İsmail Çelik ve öğretim elemanları katıldı.

Açış konuşmasını yapan Fen Fakültesi Fizikokimya Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ulvi Ulusoy, ''Refik hoca, benim için hem kıymetli bir dost hem de başarılı bir çalışma arkadaşı. Böyle bir insanla birlikte çalışmak benim için gururdu. Üniversitemize yaptığı katkı yadsınamaz. Hocama güzel bir ömür diliyorum.'' dedi.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Prof. Dr. Alim Yıldız, “Refik Hocamız Üniversitemiz için önemli bir akademisyen. Beyefendi kişiliği ile tanıdığımız bir Hocamız. Böylesi bir akademisyenimizin emekli olması bizi üzse de bundan sonraki hayatı için mutluyuz. Hocamıza kıymetli eşiyle güzel, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.’’ dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın, “Refik Hocamız bizim için çok kıymetli bir insan. İnşallah bunda sonraki hayatında da sağlıklı, mutlu günler geçirir.’’ dedi.

Fen Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İsmail Çelik, “Hocamız hem Üniversitemiz hem de bölümümüz için değerli bir akademisyendi. Hocamıza bundan sonraki hayatında sağlıklı, güzel bir hayat diliyorum.” dedi.

Prof. Dr. Refik Özkan, “Yıllarca çalıştığım Üniversitemden ayrılmak elbette kolay değil. Ama her şeyin bir vakti var. Benim de emekli olma zamanım geldi. Başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız olmak üzere Dekanımıza, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Konuşmalardan sonra Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Prof. Dr. Refik Özkan’a teşekkür belgesi takdim etti. Prof. Dr. Ali Taşkın ve Prof. Dr. İsmail Çelik, Prof. Dr. Refik Özkan’a plaket ve teşekkür belgesi takdim ettiler. 



Haber Tarihi : 03.02.2017

AYLARA GÖRE HABERLER