İletişim Fakültesi İle Türkiye Spor Yazarları Derneği Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İletişim Fakültesi ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

 

İletişim Fakültesi’nde gerçekleşen imza törenine Rektör Vekili ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünal Kılıç, TSYD Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, TSYD Sivas Şube Başkanı Ali Yavuz katıldı.

 

İmza töreninde konuşan Prof. Dr. KILIÇ, “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Türkiye Spor Yazarları Derneği arasında imzalayacağımız protokolle kurumlarımız arasındaki iş birliğine güzel bir katkı sağlamış olacağız. Fakültemizde öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sunmaya sinema salonu, televizyon stüdyosu, radyo gibi güzel imkânlar var. Bunları etkin olarak öğrencilerimize kullandırıyoruz. Öğrencilerimiz buralarda aldıkları teorik eğitimi sahada uygulayacağı güzel bir alanı da sizlerle oluşturacağız. İmzalanan protokol ile bazı ders konuklarını planlama, konferans, söyleşi, atölye ve yayın çalışmaları yapacağız.” dedi.

 

TSYD Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Çağlayan da TSYD’nin amaçlarından bahsederek “Amaçlarımızdan birisi de meslek sevgisini ön planda tutmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalarda yer almaktır. İletişim Fakültesi öğretim kadrosu ve öğrencilerinin hazırladıkları projeleri etaplar halinde devreye sokarak öğrencilere yönelik eğitim amaçlı çalışmalar yapacağız.” dedi.

 

Protokol töreni karşılıklı imzaların atılmasının ardından son buldu.



Haber Tarihi : 17.03.2022

AYLARA GÖRE HABERLER