Akademik Kurul Toplantıları Sona Erdi

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve yönetimi akademik kurul toplantıları sona erdi.

Rektörümüz göreve gelmeden önce neredeyse unutulmaya yüz tutan, bir sene boyunca yapılan faaliyetlerin fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarının yönetimlerine anlatıldığı, sonuçlarının değerlendirildiği, karşılıklı beklentilerin ele alındığı akademik kurul toplantılarına Rektörümüz bizzat iştirak etti.

Şeffaf yönetim anlayışını benimseyen yönetimimiz bu sayede fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokul idareci ve akademisyenleri yapılan faaliyetleri birinci ağızdan dinleyip öneri, istek ve eleştirilerine ortak çözüm arandı.

Akademik kurul toplantılarının yanı sıra akademisyenlerimizin daha iyi şartlarda çalışabilmeleri, bilimsel çalışmalarını daha rahat yapabilmeleri için Rektörümüzün talimatıyla Üniversitemiz tarafından akademisyenlerimize bilgisayar dağıtıldı.

Akademisyenlerimizin sadece yapacakları bilimsel çalışmalara odaklanmalarını istediğini söyleyen Rektörümüz, fiziki şartlar yüzünden akademisyenlerimizin mağdur olmasını arzu etmediklerini ifade etti.

Bu kapsamda, göreve başladığı günden bu yana Üniversitemizden bilgisayar almamış akademisyenimiz kalmadı.

Haber Tarihi : 01.12.2017