Hem Güldürdü Hem Düşündürdü

Rektörlüğümüz tarafından 2017 yılı için planlanan kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen “Tek Kişilik Sahne Gösterisi’nde; ilimiz protokolü, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimizle bir araya gelen Bekir Develi, yorumlarıyla düşündürürken hareketleriyle katılımcıları kahkaha tufanına boğdu.

Kültür Merkezinde düzenlenen gösteriye Vali Davut Gül ile eşi Gülden Gül, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Vali Yardımcıları Zihni Yıldızhan ve Yeliz Yıldızhan, ilimiz protokolü, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Almanca öğretmenliği bölümünü bitirdiğini belirten Develi, "Eğitimini aldığım bu bölüm benim istediğim bir alan değildi. Küçüklüğümden bu yana insanlarla iletişim kurmayı, sohbet etmeyi ve buna benzer işler yapabileceğim meslekleri hayal etmiştim. Hasbelkader bu bölümde eğitim aldım. Aldım almasına ama KPSS'yi veremedim." dedi.

Develi, “Hayallerinizin peşinden giderken bazı gerçeklerle karşılaşacaksınız. Belki bu canınızı sıkacak, bazen zor gelecek ama ne olursa olsun hayallerinizin peşinden gidin. Sevdiğiniz işi yapın bu sizi daha da mutlu edecektir.” dedi.

Gençlere hayallerinin peşinden vazgeçmeden koşmalarını öneren Develi, kendi yaşantısından kesitler sunduğu gösterisinde hayata dair anlattıklarıyla katılımcıları hem düşündürdü hem de güldürdü.

Program sonunda Valimiz Davut Gül ve Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, Bekir Develi’ye çiçek takdim ettiler.

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch    Vizyon 58

 



Haber Tarihi : 02.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER