Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezi Anlamlı Bir Programla Açıldı

Kültürel, bilimsel ve sanatsal çalışmaların daha iyi şartlarda yapılabilmesi için ilimizin 1336 koltuk kapasitesi ile ilimizin en büyük kültür merkezi unvanına sahip olan Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezi “Abdurrahim Karakoç’u Anlamak ve Anlamak” isimli anlamlı bir programla hizmete açıldı.

 

Açılışa Sivas Valimiz Salih Ayhan, TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz, Milletvekili Semiha Ekinci, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Abdurrahim Karakoç’un oğlu Prof. Dr. Enderhan Karakoç, Rektör Yardımcılarımız, il protokolümüz, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

 

Sivas İl Müftü Yardımcısı Dr. Halil Taşpınar’ın yaptığı duanın ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesilmesi ile 4 Eylül Kültür Merkezimiz hizmete açıldı.

 

Fiziki ve teknik anlamda gelişen Üniversitemizin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek özelliklere sahip olan Kültür Merkezimiz sadece Üniversitemizde değil ilimizde yapılacak diğer programlara ev sahipliği yapabilecek.

 



Haber Tarihi : 04.04.2019

AYLARA GÖRE HABERLER