Emniyet Personelimiz Artık Sıra Beklemeden Diş Tedavisi Olacak

Üniversitemiz ile Sivas İl Emniyet Müdürlüğü arasında “Polis ve Polis Yakınlarına Diş Tedavi Hizmetlerinin Sağlanması İş Birliği” protokolü imzalandı.

Rektörlük Makamında gerçekleşen imza törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Rektör Danışmanı  Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler ile Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Recai Zan katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız yaptığı açıklamada, “Vatan Savunması, istiklal mücadelesi, mukaddes bildiklerimizin korunması için canlarını ve mallarını feda etmeyi göze alarak mücadele eden, millete ve milletin iradesine yapılan alçakça saldırılara karşı millî ve manevi değerlerimize sahip çıkan, aziz vatanı için canı pahasına mücadele sergileyen emniyet mensuplarımıza ve ailelerine hizmet sunmanın sorumluluğunu yürekten hissetmekteyiz.” ifadelerini kullandı.

Sivas İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ise, “Bizim için büyük bir şans oldu. Aslında yoğun çalışan bir teşkilatız. Personelimizin diş tedavisinde artık zaman kaybetmeyecek. Bu protokolü Rektör Hocamızın nezaketi ve yoğun çalışmasıyla hayata geçiriyoruz. Batıda birçok yerde yapılmak istenen bu protokol Sivas’a nasip oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Haberin videosu için tıklayınız. (SRT)



Haber Tarihi : 08.01.2018

AYLARA GÖRE HABERLER