CÜDOST Ekip Arkadaşlarını Arıyor

Öğrenci Kulüp ve toplulukları yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte ekip arkadaşlarını arıyor.


Bu kapsamda Merkezî Kafeterya önünde stant açan Üniversitemiz Doğa Sporları Topluluğu yeni dönem kayıtlarına devam ediyor.


Kayıtlar ve topluluk hakkında bilgi veren Doğa Sporları Topluluğu Başkanı İsmail Toraman, “CÜDOST doğa yürüyüşleri yapıyor, bisiklet turları, zirve yürüyüşleri, spor tırmanışları yapıyor. Ayrıca ilçelerimize doğa ve kültür gezilerimiz oluyor. Bu tür etkinliklerle öğrenciye yönelik bir topluluğuz. Sivas’ı tanıtmak, spora teşvik amacımız, ayrıca bizler için de güzel faaliyetler oluyor. Dostluk, arkadaşlıklar kuruyoruz. Geçen sene yaptığımız etkinliklerimizde hafta sonlarında bisiklet turlarımız, Gürün’e, Çatı ormanlarına, Sızır’a doğa yürüyüşlerimiz oldu. Burada Yıldız Dağı’na zirve yürüyüşlerimiz ve spor tırmanışları yapıldı. Rektörlüğümüz de bizleri destekliyor. ”dedi.


Doğayı seven öğrencileri topluluğa davet eden Doğa Sporları Topluluğu Başkanı İsmail Toraman, “Doğayı ve sporu seven öğrencilerimiz gelsinler, topluluğumuzun birer parçası olsunlar. CÜDOST ailesi olarak sporu sevsinler, en önemlisi bizimle beraber programlara katılsınlar.” dedi.


Bu kapsamda topluluk üyeleri, yerleşkemizde kayıt alanına CÜDOST’un kamp çadırı kurarak dağ ve kar tırmanışlarında kullanılan ekipmanları sergilediler.



Haber Tarihi : 17.10.2018

AYLARA GÖRE HABERLER