Akademisyenlerimiz Ödüle Doymuyor

Üniversitemizin geleceğe yön verecek çalışmalar yapmak için başlattığı bilim seferberliği doğrultusunda önemli adımlar atan akademisyenlerimizin çalışmaları ödüllendirilmeye devam ediyor.

 

Bu kapsamda, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serdar Çelik’in, 1512 TÜBİTAK TEYDEB Teknogirişim Sermaye Desteği (BİGG) ve KOSGEB Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programından destek alarak tamamladığı akıllı tahtalarla müzik eğitimine yönelik olarak hazırladığı proje Avrupa Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

 

“MIDI Based Music Education Software in Interactive Smart Board, MESI” başlıklı proje önerisi, Avrupa Komisyonu’nun Ufuk 2020 SME Instrument programı altında 2014-2020 yılları arasında Araştırma ve Yenilik alanında mükemmellik, etki, uygulamada kalite ve verimlilik ödül ölçütleri göz önüne alınarak yüksek puanla mükemmellik ödülü almaya değer bulundu.

 

Ayrıca Doç. Dr. Çelik’in ilgili proje önerisinin Ufuk 2020’nin diğer kaynaklarıyla desteklenmesinin de yolu açılmış oldu.



Haber Tarihi : 14.10.2019

AYLARA GÖRE HABERLER