Cumhurbaşkanımızın Çağrısına Rektörümüzden Destek

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 maaşını bağışlayarak başlattığı Millî Dayanışma Kampanyasına Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız 1 maaşını bağışlayarak destek verdi.

 

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Ulusa Sesleniş konuşmasında koronavirüs salgını dolayısıyla alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek Millî Dayanışma Kampanyası başlattı.

 

Cumhurbaşkanımızın çağrısına ülke sathında destek yağarken Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız da kampanyaya destek verdi.

 

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Yıldız, “Cumhurbaşkanımızın başlattığı Millî Dayanışma Seferberliğini gönülden destekliyor ve 1 maaşla ben de katılıyorum.” dedi. 

 

Yaptığı destekle yetinmeyen Rektör Yıldız, “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin değerli mensupları siz de katılıyor musunuz?” sözleriyle Üniversite personelimize de kampanyaya destek çağrısında bulundu.

 

Rektörümüzün çağrısına fakülte dekanları, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürlerinin yanı sıra akademik ve idari personelimiz hızla cevap verirken öğrencilerimiz de kampanyaya destek olduklarını söylediler.

 

Ayrıca akademik ve idari personele SMS yollanarak kampanyaya destek vermeleri konusunda çağrı yapıldı.
 



Haber Tarihi : 31.03.2020

AYLARA GÖRE HABERLER