Rektörümüz, Akademik Teşvik’te 100 Tam Puan Alanlarla Bir Araya Geldi

Üniversitemizin 44. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, 2017 yılında yapmış oldukları proje, araştırma, yayın, tasarım, sergi, patent, atıf ve tebliğ gibi bilimsel çalışmaların baz alındığı akademik teşvik puanlama sistemine göre 100 puan alan başarılı öğretim elemanlarımızı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Teşekkür Belgesi ile taltif etti.

 

Üniversitemiz Mihmandar Uygulama Oteli’nde düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız, Rektör Danışmanlarımız, Genel Sekreterimiz ile akademik teşvikte 100 tam puan alan akademisyenlerimiz katıldı.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız yaptığı konuşmada, “Akademik Teşvik’te 100 tam puan alan akademisyenlerimizi kutluyorum. 2015’te yirmi üç, 2016 ve 2017’de on sekiz iken bu sayı 2018’de 48’e yükselmiştir. Bilimsel çalışmalarda hep yanınızdayız. Bu konuda bütün desteğimizi verdik, vermeğe de devam edeceğiz. Bunun da olumlu sonuçlarını görmeye başladık. Ben hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Yazdığımız makaleler, tebliğler önemli fakat bunların ürüne ve markaya dönüşmesi bizim açımızdan da önemli. İnşallah bu hususlarda da güzel çalışmalar olacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Akademik Teşvik programına katılan öğretim elemanları, “Bu kadar sayıda öğretim üyesinin tam puan alması Üniversitemiz adına gurur verici. Akademik çalışmalar emek isteyen, sabır isteyen çalışmalar. Bunun böyle Teşekkür Belgesi ve davetlerle ödüllendirilmesi teşvik edilmesi çok kıymetli bizce. Bilgiyi üretenin desteklenmesi çok önemli bir çalışma. Bu vesile ile nazik davranışınız için çok teşekkür ederim. Bizler elimizden geldiğince Üniversitemizin adını her platformda duyurmaya önem veriyoruz. Bir arada olmak güzel bir şey. Marifet iltifata tabidir. Bu programı düşünen ve gerçekleştiren başta Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız olmak üzere yönetimine teşekkür ederiz.” dediler.

 

Program teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.



Haber Tarihi : 12.02.2018

AYLARA GÖRE HABERLER