Sağlık Hizmetleri MYO Mezunlarından Mezun Oldukları Programa Anlamlı Destek

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan (SHMYO) mezun olan öğrenciler optisyenlik programı laboratuvarına bağışta bulundular.

 

Geçtiğimiz yıl Atasun Optik tarafından “750 adet” optik mercek bağışı yapılan optisyenlik laboratuvarına, 2021-2022 eğitim-öğretim güz yarıyılında mezunlardan Şüheda Ekiz tarafından 250 adet optik mercek,  50 adet optik çerçeve ve 25 adet de güneş gözlüğü bağışlanırken program danışman hocası Dr. Öğr. Üyesi Erdoğan Özdemir’in girişimleri ile Yasin Bağcı tarafından bir adet cam kesme makinesi kazandırıldı.

 

SHMYO Prof. Dr. Serkan Akkoyun, mezunlardan gelen anlamlı desteğe ilişkin yaptığı açıklamada “Meslek Yüksekokulu olarak Üniversitemizin mezunlarla olan iletişim vizyonu doğrultusunda hareket ediyoruz. Mezunlarımız da, mesleki hayatlarına yön verirken mezun oldukları Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna olan vefa duygusunu kaybetmiyorlar. Optisyenlik programı mezunlarından gelen bu anlamlı destek, işte bu vizyonun sonucudur. Kendilerine teşekkür ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.” dedi.  
 



Haber Tarihi : 08.02.2022

AYLARA GÖRE HABERLER