Üniversitemizde Cumhuriyet Bayramı Konseri

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından Cumhuriyet’in ilanının 95. yılı münasebetiyle “Cumhuriyet Bayramı Konseri” isimli konser düzenlendi.

Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonunda gerçekleştirilen konsere Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Öğr. Gör. Dr. Derya Kaçmaz ve Öğr. Gör. Hasan Noyan’ın hazırladığı, iki bölümden oluşan konserde Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrenci Koro ve Orkestrası ilk bölümde Vatan Marşı, İleri Marşı, Cumhuriyet Valsi, Biz Atatürk Gençleriyiz, 10. Yıl Marşı eserleri seslendirdi. İkinci bölümde ise Bülbülüm Altın Kafeste, Yemen Türküsü, Çalın Davulları, Bir Fırtına Tuttu Bizi, Sarı Zeybek türküleri seslendirildi.

Konserin sonrasında Rektörümüz Yıldız, Öğr. Gör. Dr. Derya Kaçmaz ve Öğr. Gör. Hasan Noyan’a teşekkür belgelerini verdi.

Haber Tarihi : 31.10.2018