“18 Mart Çanakkale Zaferi” Konulu Konferans Düzenlendi

Rektörlüğümüzce 2017 yılı içerisinde planlanan kültürel etkinlikler devam ediyor. Bu bağlamda Mehmet Kaplan’ın konuşmacı olarak katıldığı “18 Mart Çanakkale Zaferi” adlı konferans Üniversitemiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen, Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Dekanlar, Yüksekokul ve Meslek Yüksek Okulu Müdürleri, Genel Sekreter Yardımcımız Alper Duran ile ilimiz protokol üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa konuşmacı olarak katılan Mehmet Kaplan, “Arıburnu Muhaberelerinde şehit olan Muhtar oğullarından Hasan oğlu Bekir’i İzmir’den Sivas’tan, Soğanlıdere’den, Tekirdağ’dan, Üsküp’ten, Halep’ten gelip şehit düşen Hafız Hilmilerin torunları, hepiniz programa hoş geldiniz.” Diyerek sözlerine başladı

“Çanakkale’ye kim hâkimse Anadolu’ya da o hâkimdir.” diyen konuşmacı Mehmet Kaplan, slayt eşliğinde katılımcılara ve öğrencilere savaş yıllarında yaşanan zorlukları anlattı; birlik ve beraberlik bilinci içerisinde savaşıldığını söyledi.



Haber Tarihi : 16.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER