Yüzme Havuzumuz Birçok İhtiyaca Cevap Veriyor

Üniversitemiz birçok sosyal etkinliğe cevap verebilecek altyapıya sahip olduğu gibi sportif faaliyetler alanında da şehrimizin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde. Üniversitemizin yüzme havuzu da bunlardan birisi.

Yüzme havuzu hakkında bilgi veren Yüzme Havuzu İdari Amiri Eyüp Uçar, havuzun kısa kulvar bir havuz olduğunu, altı kulvardan oluştuğunu ve toplamda biri büyük diğeri küçük olmak üzere iki havuzumuzun bulunduğunu söyledi.

Uçar, “Büyük havuzumuzun uzunluğu 25, genişliği 16, derinliği ise 2.25 m’dir. Küçük havuzumuzun uzunluğu 16, genişliği 8, derinliği ise 1.35 m’dir. Toplam kapasitemiz 60 kişidir. Yaz – kış hizmet vermekteyiz. Havuzumuz; öğrencilerimize,  personelimize ve halkımıza açıktır. Havuzumuzda erkek ve kadın seansları vardır. Seanslarımızın süresi 1.5 saattir. Havuzumuzdan 7-14 yaş aralığındaki çocuklarımız da faydalanabilmektedir. Ayrıca yüzme kursları da verilmektedir.” dedi.

Yüzme havuzunda sauna ve fitness hizmetinin de yer aldığını söyleyen Uçar, Üniversitemiz öğrencileriyle ilkokul öğrencilerinin daha ucuza hizmet aldığını ifade etti. Uçar, “Üniversite öğrencilerimizle ilkokul öğrencilerinden 6 TL, personelimizden 7 TL, kamu çalışanlarından 7.5 TL, diğer müşterilerimizden ise 9 TL ücret alınmaktadır. Havuzumuzun hijyeni için kullandığımız bütün kimyasallar Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Ayrıca Sağlık Bakanlığına bağlı Sağlık İl Müdürlüğü tarafından ayda bir kez havuzumuzdan numune su alınarak laboratuvarlarda analiz edilmektedir. Havuzumuzda sauna hizmeti de vermekteyiz. Saunamız, kadın ve erkeklere yönelik olarak hizmet vermekte olup öğrencilerimiz 12 TL, personelimiz 17 TL, kamu personeli 18 TL, diğer misafirlerimiz ise 25 TL ücret ödemektedirler.Havuzumuzda fitness salonu da bulunmaktadır.Ayrıca CÜSEM tarafindan profesyonel egitmenlerce Cumartesi ve Pazar günleri erkek, kadın ve 7-14 yaş gruplarına yüzme eğitimi de verilmektedir. 8 seanstan oluşan yüzme kursumuzda Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı okulları öğrencilerine %50, Üniversitemiz öğrencilerine %40, Üniversitemiz personeline %30 ve diğer kamu çalışanlarına %10 indirim uygulanmaktadır.’’ ifadelerini kullandı.

 

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

youtu.be/7UQeZvCrT8Q     SRT

 



Haber Tarihi : 22.02.2017

AYLARA GÖRE HABERLER