SCÜ Öğrencilerinin Staj Yapma İmkânı Artıyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) ve Netgreen Tarım Seracılık AŞ arasında öğrencilerin staj yapmalarına yönelik protokol imzalandı.

Düzenlenen imza törenine SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Netgreen Yönetim Kurulu Başkanı Sami Aydın, Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (STBMYO) Müdürü Prof. Dr. Hasan Eleroğlu, STBMYO Bitkisel Ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Doç.Dr. Ahmet Demirbaş ve firma yetkilileri katıldı.

Protokol modern topraksız cam serada STBMYO Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü öğrencilerinin Netgreen’de staj ve uygulama dersi yapmalarını kapsıyor. Böylece SCÜ’nün meslek yüksekokullarında yürüttüğü 3+1 eğitim modeli sayesinde ilgili bölüm öğrencileri mezun olduklarında kalifiye eleman olarak piyasanın ihtiyacını karşılayacaklar.

Haber Tarihi : 04.04.2022