Rektörümüzden Üniversite Tercihinde Bulunacak Öğrencilere Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversite yerleştirme tercihlerinde bulunacak öğrencilere dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bir mesaj yayımladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız mesajında, “Sevgili öğrenciler,  uzun soluklu ve yorucu çalışmanın ardından mutlu sona geldiniz. Üniversite sınavını kazandınız, artık tercih yapacaksınız. Öncelikle bu başarınızdan dolayı sizi, ailenizi ve sevdiklerinizi kutluyorum. Üniversiteler, bilimsel araştırmaların yapıldığı yerlerdir. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 44 yıllık tecrübesiyle her yıl binlerce öğrenci mezun ediyor. Hayatınızın en güzel yıllarını üniversitede geçireceksiniz. Bu açıdan tercih ettiğiniz üniversite önemlidir. Sosyal alanların olduğu, etkinliklerin yapılabildiği, güzel bir çevresi olan ve tecrübeli bir akademik kadroya sahip Sivas Cumhuriyet Üniversitemize sizleri bekliyoruz. Fakültelerimizle ve yüksekokullarımızla sizi üniversitemizde karşılamaya hazırız.” dedi.

Haber Tarihi : 06.08.2018